Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

HuurWoningVinder.nl

Vraagprijs € 5000

Omschrijving

Hierbij bieden wij de volledig functionele woningportal HuurWoningVinder ter overname aan, gericht op de verhuur van woningen en appartementen door geheel Nederland. Het betreft hier een compleet ontwikkelde woningportal met veel opties en een groot potentieel.

Werking website: Binnen het concept richten wij ons grotendeels op woningen van welke niet op andere woningportals ter verhuur worden aangeboden. Hierbij zijn wij bijvoorbeeld de enige advertentie partner voor een grote franchise met veel naamsbekendheid.

Makelaars kunnen gemakkelijk en gratis via een automatische koppeling hen woningen inladen op de website, ook wordt het aanbod van deze makelaar automatisch geupdate. Dit process is dus 100% geautomatiseerd en garandeerd minimale handelingen voor zowel makelaar als eigenaar. Deze koppeling is vanaf volldig geïntegreerd en werkt 100% correct.

Potentiële klanten (huurders) worden aangetrokken middels Marktplaats (aparte koppeling voor exportren naar Marktplaats middels partnertevens reeds gebouwd en geïntegreerd) en Facebook (professionele campagne reeds laten ontwikklen). De site is gericht op enkel de Nederlandse markt, echter is uitbreiding naar bijvoorbeeld ook de Belgische markt gemakkelijk te realiseren.

Verdienmodel > Meer informatie over het verdienmodel en meer? Stuur een bericht met je contactgegevens en wij sturen jou verdere documentie en informtie per e-mail toe.

Website URL: HuurWoningVinder.nl

Prijs € 5000
Geplaatst op 6 oktober 2017
Verloopdatum 21 december 2017
Aantal keer bekeken

34

Adverteerder
WoningPortal