Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

exclusievewoonzorg.nl

Premium advertentie

Vraagprijs € 9000

Omschrijving

Exclusieve Woonzorg

Door de vergrijzing is er meer behoefte aan alternatieven voor de reguliere verpleeg en bejaardenhuisvesting ontstaan. De welvarende babyboomgeneratie met een groeiende zorgbehoefte zoekt steeds vaker naar hoogstaande zorg in combinatie met woongenot. Het aanbod van exclusieve woonzorgvoorzieningen is daarom de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Tot dusver bleek het lastig om de verschillende aanbieders in het exclusieve segment in kaart te brengen. Met ExclusieveWoonzorg.nl willen wij deze leegte vullen. Wij bieden degenen die op zoek zijn naar hoogstaande zorg in een aansprekende omgeving een compleet overzicht, en vergemakkelijken daarmee hun zoektocht.

 

Commercieel

Het aantal commerciële zorglocaties neemt per jaar met 30%. Deze partijen hebben allemaal een commercieel belang bij het runnen van de exploitatie en hebben daarom grotere marketingbudgetten dan traditionele zorgpartijen.

De markt voor commerciële zorgpartijen is de afgelopen jaren steeds professioneler geworden en er zijn grote internationale partijenactief actief (Orpea, Korian Group, Aedifica, Care Property Invest) die een verdere groei alleen maar stimuleren.

Aangezien de concurrentie fors toeneemt (zowel op lokaal als op conceptueel niveau) is er steeds meer behoefte aan een goed vergelijkingsplatform. Een platform wat onafhankelijk alle huizen in kaart brengt, waardeert en als tussenpersoon (informatiebron) kan werken tussen de uiteindelijke gebruikers (bewoners) en de leveranciers (woonzorgvoorzieningen)

Tevens zie je dat ouderen zich steeds meer online gaan oriënteren en tijdig (voordat de zorgvraag er daadwerkelijk is) op onderzoek gaan naar iets wat bij hun past.

En met een verdubbeling in de vergrijzing van nu tot 2040 (1,4 miljoen 75 plussers in 2019 naar 2,6 miljoen in 2040) kan je dit een echte groeimarkt noemen. Hier speelt ExclusieveWoonzorg.nl goed op in!

 

Verdienmodel

Het verdienmodel richt zich volledig op de leverancier (woonzorgvoorzieningen), voor de gebruikers (toekomstige bewoners) is alles gratis.

Er zit een volledig geautomatiseerd loginsysteem in voor klanten (de woonzorgvoorzieningen) waar ze zelf de gegevens kunnen uploaden & aanpassen en/of foto’s kunnen plaatsen.

Tevens kunnen ze daar voor een bepaald abonnement kiezen (het huidige verdienmodel).

 

Geschiedenis en status

Ik ben zelf actief als ontwikkelaar in het particuliere zorglandschap. Een aantal van de projecten op de website heb ik dan ook zelf ontwikkeld. In 2015-2016 heb ik het idee voor de website gekregen en heb ik het platform laten bouwen. Ik heb alles in eigen beheer laten bouwen en de rechten liggen dan ook gewoon bij mij.

Mijn focus is echter volledig bij de projectontwikkeling gebleven en eigenlijk heb ik de website nooit in de markt gezet en/of aandacht gegeven.

De afgelopen 2-3 jaar heb ik er zelf echt helemaal niks mee gedaan. En aangezien ik het zeer onwaarschijnlijk vindt dat ik dit nog in de nabije toekomst ga doen lijkt het mij een mooi moment om het stokje over te dragen aan iemand die er met nieuwe energie iets moois van kan gaan maken.

 

Domeinnamen

www.exclusievewoonzorg.nl (basis, inclusief Webshosting Pro bij Hostnet)

www.exclusievewoonzorg.be

www.exclusiveretirementhomes.co.uk

www.residentieelwonen.nl

www.vrijvanzorg.nl

www.totaalwoonzorg.nl

Prijs € 9000
Geplaatst op 8 oktober 2020
Verloopdatum 21 oktober 2020
Aantal keer bekeken

29

Adverteerder
idsard
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!