Elke dag komen er heel veel filmpjes bij op het internet. Actuelemedia verzameld de leukste filmpjes van het web om deze vervolgens met jong en oud te delen. Dat gaat via de website en via de Facebookpagina.

De gehele website is zelf gestyled en gecodeerd. De makers zijn op 1 januari 2015 begonnen met het maken van Actuelemedia. Het streven was om op 15 maart 2015 de lucht in te gaan, en dat is gelukt.

Tot en met de zomervakantie was Actuelemedia actief. Twee mensen werkte aan alle artikels die op de website te zien zijn en een iemand werkte achter de schermen.

Uiteindelijk koste het allemaal meer inspanning dan verwacht en werd het tijd voor een zomerstop. Deze zomerstop is nu nog steeds gaande, terwijl we langzaam al tegen de winter aantikken.

Actuelemedia is klaar voor een nieuw team. Het is handig als de nieuwe eigenaar veel kennis heeft van HTML, PHP, CSS, Javascript omdat de website zelf geprogrammeerd is en geen wordpress website bevat. Uiteraard staat de oude eigenaar altijd klaar om hulp te bieden.

De domeinnamen die tot nu toe in bezit zijn, zijn actuelemedia.nl, actuelemedia.be en actuelemedia.com. Alles dat je bezocht wordt omgeleid naar actuelemedia.nl/... vanwege het systeem.

Het team dacht zelf aan een prijs van zo'n €250. Dit is snel terug te verdienen aangezien de bezoekersaantallen. Bij deze krijg je alles van ons toegestuurd, alle ontwerpbestanden en codes.

We kijken er naar uit om ons basisidee uit te zien groeien tot een misschien wel beter concept dan voorheen.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met mij op.


  Bericht verzenden
  • €250
  • 17 Views
  • Geplaatst op 15-10-2015
  • Geplaatst door Machiel"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE