De website ontvangt van eigen hardware alle P2000 meldingen en verwerkt deze geheel autonoom naar melding, prioriteit en waar kan ook locatie. Er zijn GEEN afhankelijkheden naar locatieservices van bijvoorbeeld Google, alles is geheel zelf opgezet. Kaarten die getoond worden, worden zelf gerenderd. Kosten voor het draaien van de website zijn daarom €0 buiten domeinnaam en hosting (VPS).

De volledige website is maatwerk met een eigen backend die data verwerkt, frontend is een eenvoudige voorkant die deze data visualiseert.

De website is opgezet met het idee om zonder onderhoud en kosten er een paar euro per maand aan te verdienen, echter door tijdgebrek ben ik er niet aan toe gekomen om het helemaal af te ronden en mijn focus heb ik helaas moeten verleggen naar ander werk.

Technische details:
In verband met de vragen die ik krijg zal ik de technische werking van de website toelichten. Er is GEEN gebruik gemaakt van Wordpress o.i.d. De "backend" van de website die de data verwerkt is geschreven in Python en is volledig in Docker opgezet voor snelle uitrol. Het draaiend krijgen van de website vereist geen Python kennis overigens, dat is een bewuste keuze. De backend vult een database en deze dient als input voor de frontend. De frontend is gemaakt in NodeJS en met kennis van HTML en CSS zijn de templates prima aan te passen om de site verder zelf vorm te geven. Met kennis van Javascript kan alles aangepast worden inclusief zoekfunctie etc.

Verkoop bevat:
- Hardware voor P2000 ontvangen
- Alle broncode en benodigdheden voor draaien website
- Support om de website draaiend te krijgen op eigen hosting
- Domeinnaam


  Bericht verzenden
  • €750
  • 66 Views
  • Geplaatst op 05-05-2020
  • Geplaatst door 112indebuurt"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE