Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

Tweede-woning.nl

Vraagprijs € 15000

Omschrijving

Website Tweede-woning.nl (+ o.a. domeinnamen Tweedewoning.nl, Tweedewoning.com en Tweedewoningbeurs.nl) te koop.

Stukje historie
De domeinnaam Tweede-woning.nl is in februari 2004 door mij vastgelegd. Als koper ben je dus 2e eigenaar. Later heb ik andere gerelateerde domeinnamen erbij gekocht zoals Tweedewoning.nl en Tweedewoning.com. De eerste 10 jaar is de website gebruikt als een linkpagina waar verwezen werd naar (buitenlandse) makelaars opgedeeld naar land. Dit was de eerste jaren een groot succes. In die tijd hebben we geregeld advertenties geplaatst in kranten als het AD en de Telegraaf. Een aantal van die advertenties hebben we bewaard. Ook is er veel geïnvesteerd in o.a. Adwords.

De laatste jaren is er een omslag van linkpagin\'s (startpagina\'s) naar zoekmachines. Daarom is besloten om de oude site volledig overboord te gooien en te investeren in een nieuwe website. We hebben een onderzoek gedaan onder de oude adverteerders en op basis van die uitslagen is de huidige website gebouwd. Nu we eigenlijk op het punt staan om onze nieuwe website en onze nieuwe service te promoten, komen we d\'r achter dat het ons aan de tijd ontbreekt om dit optimaal aan te pakken. We bezitten meerdere websites, die de afgelopen jaren een hogere prioriteit hebben gekregen.

Prijs
De prijs is op basis van de kosten die gemaakt zijn voor het bouwen van de nieuwe website. Er is geen rekening gehouden met de potentie of de waarde van de domeinnamen. Het grote voordeel voor een kopende partij is uiteraard tijdwinst. De website is volledig klaar voor promotie / gebruik en is naar ons idee voor een scherpe prijs gebouwd; gezien de mogelijkheden en functionaliteiten.

Alle domeinnamen
De volgende domeinen zijn bij de prijs inbegrepen:

Tweede-woning.nl
Tweedewoning.com
Tweedewoning.nl
Tweedewoningbeurs.nl
Tweedewoningmagazine.nl

Het zou ons niet verbazen als de individuele domeinnamen al meer waard zijn dan de vraagprijs.

Functionaliteiten

Het gaat te ver om in te gaan op alle functionaliteiten van de website en het CMS. De site is overigens gebouwd in WordPress en eenvoudig te beheren. Het is via het CMS (net zoals een adverteerder die inlogt) mogelijk om huizen toe te voegen of aan te passen. Evt. nieuwe faciliteiten (zoals airconditioning) zijn toe te voegen zodat deze \'aan de voorkant\' in de filter zichtbaar wordt. Hetzelfde geldt voor bijv. ligging, wellness faciliteiten en minder validen eigenschappen. In het CMS zijn de gebruikers adverteerders zichtbaar en aan te passen. Een adverteerder kan kiezen uit alle bekende landen en regio\'s. Wanneer een stad niet bekend is, is deze via het CMS toe te voegen. Statistieken (aantal views woning, aantal doorkliks naar website of bijv. contactmomenten) zijn zowel voor ons als een adverteerder zichtbaar. Het is eenvoudig om xml-feeds van de meest gebruikte formaten toe te voegen: Kyero, XML2U en Rightmove. Deze zijn tevens aan een planner toe te voegen zodat ze automatisch \'s nachts worden geactualiseerd. Verder is het mogelijk om banners toe te voegen en aan te passen via het CMS. Door de groei van het aantal woningen (en dat kan snel gaan via xml), groeien het aantal pagina\'s en daarmee ook de views. Dit zal op termijn een interessante inkomstenbron vormen. Belangrijk is ook dat een bezoeker van de website DIRECT z\'n woning kan plaatsen: dan wel gratis op basis van een leadprijs; dan wel een betaalde vermelding waarbij o.a. Ideal wordt aangeboden.

Voor de bezoekers van de website is het eenvoudig zoeken via de diverse filtermogelijkheden. Ook is het mogelijk om woningen te sorteren op bijv. prijs of aantal slaapkamers.

SEO
Naast dat het natuurlijk fijn is, dat de website volledig klaar is, is het ook een voordeel dat het domein al zo lang wordt gebruikt. Al is het natuurlijk mogelijk om via verwijzingen gebruik te gaan maken van Tweedewoning.com of Tweedewoning.nl i.p.v. Tweede-woning.nl. Volgens onze programma\'s zijn er meer dan 5.000 \'linking domains\' die naar Tweede-woning.nl verwijzen. Verder is de website bij de bouw direct geoptimaliseerd: denk aan automatisch genereerde metatags, headers en afbeelding alt teksten. Er wordt verder gebruik gemaakt van https:// (dit zal net zoals de hosting van slechts 30 euro per maand overgenomen moeten worden, maar kan uiteraard ook bij een andere aanbieder worden afgenomen) en de site is volledig responsive. Wanneer er een nieuwe woning wordt toegevoegd of bijv. een nieuwe stad dan worden al deze seo facetten direct automatisch aangemaakt.

Ondanks dat de website nog maar net klaar is, resulteert dit al in diverse top 10 resultaten in Google op bijvoorbeeld:

Tweede huis kopen Hongarije
Tweede huis Australië
Tweede huis verkopen
Tweede huis kopen Tunesië
Tweede woning Australië
Tweede woning Portugal
Tweede huis kopen Tsjechië
Huis Australië kopen
Tweede woning Thailand
Tweede huis Griekenland
Huis kopen Faro
Tweede huis kopen Frankrijk
Tweede huis

enz. enz.

Kortom een kan-en-klare website met 2 verdienmodellen: Eigenaren of makelaars die woningen plaatsen op basis van een vast bedrag of per lead. En daarnaast zijn er bannerposities die gevuld en/of verkocht kunnen worden. Ideaal voor een partij die een dergelijke site in gedachten had maar niet maanden wilt wachten op de bouw of voor een partij die voordelig veel eigen huizen wilt promoten de komende jaren of voor een partij die de website en de domeinnamen als een goede aanvulling/uitbreiding ziet op de bestaande activiteiten.

Neem bij serieuze interesse contact met ons op.

Prijs € 15000
Categorie Domeinnamen
Geplaatst op 15 juni 2017
Verloopdatum 21 oktober 2017
Aantal keer bekeken

25

Adverteerder
tweedewoning