Goedendag,

Op dit moment staat ons meubel merk te koop genaamd Sumato.

Sumato is een volledig op dropship gedraaid platform waarin voorraadbeheer, productbeheer en orderafhandeling geautomatiseerd is. Op dit moment staan er ca. 20.000 producten online in diverse productgroepen.

Sumato is een mooi ontwikkelde website welke we graag verkopen aan iemand die hier meer tijd in kan en wilt steken dan dat wij op het moment kunnen doen.

Wat aanvullende cijfers:

- Gelanceerd maart 2022 (website sindsdien flink doorontwikkeld)
- 18.000 EUR omzet volledig uit organisch Google (SEO)
- Winstmarge van circa 35-50% per verkocht product
- Geen social advertising, geen Google Ads, geen affiliates, geen Amazon of Bol.com koppeling. Gemakkelijk op te schalen dus.
- De website hebben wij laten bouwen voor een bedrag van 10.000 EUR. Dit bedrag bestaat uit het ontwerpen van de site, het bouwen van de site en de koppelingen om het dropship model te kunnen draaien.
- De website is daarnaast gevuld met uniek geschreven categorie teksten en blogs. Hier hebben wij een professionele copywriter voor ingehuurd met 2.500 EUR kosten tot dus ver
- Gekoppeld aan het merk is een Instagram account met ca. 7.500 volgers en 100+ posts

Een kant en klaar merk met een goed werkende website die klaar is om flink opgeschaald te kunnen worden door iemand die hier tijd in wilt investeren.


  Bericht verzenden
  • €35.000
  • 80 Views
  • Geplaatst op 27-02-2023
  • Geplaatst door Tim


"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE