speelgoedplek.nl is een site met een enorm assortiment aan speelgoed voor kinderen van 0 t/m ongeveer 13 jaar! ruim 10000 producten staan er op. Dit komt omdat wij aan dropshipping doen.

Wij zijn aangesloten met een leverancier, als er bij ons besteld wordt, gaat de bestelling direct naar de leverancier zonder dat je ook maar iets hoeft te doen!

Verder zijn we ook aangesloten bij Channable. Via dit platform kun je al je 10000 producten op 15 verschillende site's zetten, zoals bol.com, Amazon, Ebay, Marktplaats en nog vele andere.
Er zijn ook API koppelingen mogelijk om de bestellingen direct naar je site door te sturen zodat ook dit automatisch wordt geleverd door de leverancier.

Helaas moet ik dit pareltje uit handen geven vanwege tijdsgebrek. Zonde want ik had er echt verder mee gewild. Ik ben er in Oktober mee begonnen en heb er best veel tijd in besteed.

De bestellingen werden uiteindelijk al meer, maar vanwege mijn andere werk in de bouw werd het even te veel om ook nog de klantenservice erbij te doen.

De marges zijn iets minder dan wanneer je het inkoopt bij de leverancier en een opslag hebt, maar aan de andere kant hoef je weinig te doen als iemand op je site besteld. want het gaat automatisch.

Het is een site via CCVshop. Met dit platform kan je heel veel verschillende dingen snel toepassen, je huurt het voor 39,95- per maand.

Heb je interesse?

Laat het even weten.


  Bericht verzenden"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE