Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

smartphonekorting.nl

Vraagprijs € 4500

Omschrijving

Ter overname aangeboden: volledig custom ontwikkelde centveiling PHP website. Dit houdt in dat dit geen generieke en/of goedkope CMS website is. Het betreft een volledig maatwerk project. De website is reeds anderhalf jaar actief in bedrijf.

Het concept van een Centveiling draait om het veilen van gewilde producten, hierbij wordt de gebruiker per bod een per Credit in rekening gebracht. Gebruikers kunnen op de website Credits aanschaffen.

De software heeft een totale investering van meer dan 70.000,- euro gehad. Echter baseren wij de verkoop prijs enkel op marktwaarde.

Momenteel zijn er 3 betalingsmogelijkheden in actief op de website. Zijnde: iDeal, PayPal en BankContact (Belgie).

Wij garanderen een vlekkeloze en geruisloze overname waarbij wij tekst en uitleg zullen verlenen qua gebruik en de nieuwe gebruiker(s) wegwijs zullen maken in het gebruik van de website.

Ook zullen alle bescheiden en de website toebehorende accounts (voor o.a. marketing) aan de nieuwe eigenaar overgedragen worden. Bovendien verkrijgt men toegang tot de sourcecode (broncode).

Men wordt bij overname in contact gebracht met een gespecialiseerde partij welke bekend is met het verbouwen en onderhouden van de PHP website. Ook zal men in contact gebracht worden met de grafische artiest welke grafisch materiaal voor de website heeft ontwikkeld.

Inkomsten a 35.000 euro per jaar. Echter ligt het potentieel veel hoger, dit is gebleken uit marktonderzoek en ervaring met andere soortgelijke websites.

Meer informatie per e-mail of telefoon. Gelieve eerst per bericht contact op te nemen.

Prijs € 4500
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 5 september 2018
Verloopdatum 13 september 2018
Aantal keer bekeken

109

Adverteerder
Click B.V.