Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

Shoppingmiles.nl

Vraagprijs € 7500

Omschrijving

Shoppingmiles.nl is een platform voor consumenten om punten te kunnen sparen bij al hun online aankopen. De gespaarde punten kunnen ze laten uitbetalen of uitgeven in de bijbehorende puntenwinkel.

Momenteel zijn er ongeveer 750 online webshops aangesloten. Van de bekende namen zoals Bijenkorf, booking.com en Wehkamp tot kleinere gespecialiseerde winkels. Naast de ontwikkeling van de site en bijbehorend CMS is het afgelopen jaar met name geïnvesteerd in communicatie via social media wat heeft geleid tot een kleine 10.000 likes op facebook.

De site is geschikt voor mobiele apparaten. De look en feel is uiteraard naar wens aan te passen. Om de website te beheren is er een compleet CMS (geprogrammeerd in ASP.NET) waarin naast de inhoud van de site ook de deelnemende,spaarders, webshops en verkoopbare producten kunnen worden beheerd.

De website en CMS zijn kant en klaar en direct te gebruiken zonder dat er verdere investeringen in ontwikkeling nodig zijn.

De site doet nog momenteel niet veel wat betreft bezoek/inkomsten. Er is alleen nog maar geïnvesteerd in de ontwikkeling (ongeveer 40k) en buiten facebook weinig in marketing/communicatie. Daar zal de komende jaren met name aan gewerkt moeten worden.

Helaas hebben de huidige eigenaren geen tijd genoeg om van deze cashback site een succes te maken en we zijn derhalve op zoek naar iemand die deze tijd wel heeft. Gezien de investering van EUR 40k in de ontwikkeling wordt er alleen ingegaan op serieuze biedingen.

 

Domeinnaam: shoppingmiles.nl

Prijs € 7500
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 3 december 2017
Verloopdatum 10 december 2017
Aantal keer bekeken

59

Adverteerder
kuribay