Zeer mooie webwinkel op het gebied van scooter onderdelen
Ter overname aangeboden een zeer mooie webwinkel op het gebied van scooter onderdelen met een uitstekende premium domeinnaam www.scooter-onderdelen.nl. De webwinkel heeft ontzettend veel potentie mede door de zeer goede domeinnaam.
Degene die verstand van domeinnamen hebben weten dat het domeinnaam scooter onderdelen een fantastisch domeinnaam is op het gebied van scooter onderdelen.

De webwinkel staat sinds kort online en is volledig ingericht en onderhoudsvrij! De webwinkel wordt iedere dag volautomatisch geupdate, nieuwe producten worden automatisch toegevoegd.
De groothandel levert via dropshipping, m.a.w. u heeft geen eigen voorraad nodig! De producten worden via de groothandel rechtstreeks naar de klant geleverd. De groothandel waarmee wordt samengewerkt is een zeer betrouwbare groothandel in Nederland.

Marges: De marges op de producten zijn zeer goed, gemiddeld liggen de marges tussen de 15 tot 35% per verkocht product. De reden waarom de webwinkel wordt verkocht is dat wij momenteel bezig zijn met een groot project en hierdoor gewoonweg geen tijd hebben om de webwinkel te promoten d.m.v. advertenties (linkjes) plaatsen op bv gratis advertentiesites.
De webwinkel is volledig SEO vriendelijk en zal hierdoor zeer goed worden gevonden in de zoekmachines waardoor er sowieso bij geen promotie toch producten worden verkocht, maar wanneer de webshop wordt gepromoot zullen de inkomsten behoorlijk gaan stijgen.
Kortom: een zeer mooie webwinkel met een fantastisch domeinnaam. Wilt u naast uw fulltime baan extra bijverdienen, dan is dit een uitermate kans.

De vraagprijs voor de webshop www.scooter-onderdelen.nl is €1500,00 exclusief B.T.W. Deze prijs staat vast en is alleen het domeinnaam al meer dan waard.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen


  Bericht verzenden
  • €1.500
  • 161 Views
  • Geplaatst op 05-08-2021
  • Geplaatst door bouwmanict


"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE