Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

pokemongo-guide.nl

Vraagprijs € 7500

Omschrijving

Grote Pokemon Website. Eén van de grootste Pokémon Go websites van Nederland. Welke ook gezien wordt als autoriteit op het gebied van Pokémon Go, onlangs met een artikel regionaal en landelijk nieuws gehaald. De website is op basis van WordPress en draait op een eigen server. Gemakkelijk in onderhoud en wordt dagelijks geüpdatet en heeft enkele gastbloggers. Onwijs veel mogelijkheden zoals een forum oid. Site heeft het landelijke nieuws gehaald door een uniek interview (o.a. AD en RTL nieuws). Meerdere van onze artikelen zijn viral gegaan. Gemiddeld ben je 1-2 uur per dag bezig om de boel allemaal up to date te houden. Informatiebronnen worden vrij gegeven bij verkoop.

- Dagelijks 5.000+ bezoekers. Met uitschieters naar 15.000 en 40.000(Statistieken alleen bij serieuze interesse.)
- 2 groeiende Facebook pagina's, meer dan 50.000 likes. @GoNederland en @PokemongoguideNL
- Ruim 1100 aanmeldingen op onze nieuwsbrief.

Inkomsten worden gegenereerd via Adsense en adverteerers & affiliate. Maandelijks moet je denken aan zo'n 1200 euro. Inkomsten blijven stabiel en ziet er naar uit dat, ondanks de hype, er een grote stabiele groep van gamers over gebleven is. De adverteerders krijg je er uiteraard bij. Vaak wordt er voor meerdere weken geadverteerd en wordt de site benadert (ipv andersom). Bedragen lopen al snel op richting de 300 euro per week aan adverteerders. Kortom, goed draaiende website die met wat onderhoud een stabiel inkomstenbron is.

Reden van verkoop is een fulltime baan. Daarnaast wil ik me focussen op een ander project. Gaat niet voor een appel en een ei weg.

Prijs € 7500
Categorie Vrije tijd
Geplaatst op 23 september 2016
Verloopdatum 3 oktober 2016
Aantal keer bekeken

17

Adverteerder
Ruud B.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!