Moleculair koken is een bijzonder begrip in de culinaire wereld. Wat is het eigenlijk denken veel mensen. Lastig uit te leggen in een paar zinnen maar je betrekt de wetenschap bij het koken. Zaken worden op andere manier bereid of gepresenteerd dan je gewend bent, smaken worden wetenschappelijk op elkaar afgestemd.
Restaurant ' the fat duck' in Londen is zo' n moleculair restaurant met maar liefst 3 michelinsterren.
Deze website is bedacht en ontworpen met het doel moleculaire gerechten op de website te plaatsen waarvoor alle producten die daar voor nodig zijn direct zijn te bestellen via de webshop.
De webshop is uiteindelijk niet af gekomen en er moeten nog een aantal zaken op de site afgerond worden.
- €150
- 30 Views
- Geplaatst op 15-06-2017
- Geplaatst door rickrind
Ook interressant
Hobbyzaden
Webshop over te nemen. www.hobbyzaden.be Eenvoudige site om info te wijzigen. Goedkope hosting. €5/pm Gestart als hobby, maar te veel werk naast full- time job. Spandoek, visitekaartjes zijn leuke extraatjes. Voorraad zaden kan ook…
Taartversieringen.nl
Start je eigen webshop met de verkoop van taartversieringen. Je eigen taart maken maakt je trots als je het eindresultaat presenteert. Om een mooie taart te maken kun je gebruik maken van diverse soorten taartversieringen. Denk hierbij aan strooisels,…
justforadults.nl
Justforadults.nl is een kant en klare dropshipping webshop voor hoogwaardige voedingssupplementen gericht op de Adult Markt. Er is een goed contact met de dropshipping leverancier, die ik je zal doorgeven wanneer de website is overgenomen. Er zit…
cashregister.pro
Te koop: domeinnaam met website en project. De webkassa met Magento koppeling, volledig in het Nederlands en met touchscreen bediening, voor iedere pc geschikt. Met bonprinter aansturing etc.
asoswaaris.nl
Hierbij aangeboden www.asoswaaris.nl + gehele voorraad. De voorraad heeft een inkoopwaarde van ongeveer 600,- en een verkoopwaarde van rond de 1600,- Mocht u interesse hebben zal ik verder met u de details telefonisch of per mail doornemen. Met…
