Omschrijving website:Ik wil graag mijn project verkopen wat ik ben begonnen op 01-01-2016. Ik heb hiervoor destijds een domeinnaam gekocht voor €1500. Dit domein is een erg mooi domein (zie hierboven indien ingelogd). Domeinnaam komt uit 2008, en is veel tijd aan besteed omtrent linkbuilding. De webshop werd opgericht met wordpress. Precies 1 jaar later op 01-01-2017 hebben wij onze vernieuwde Magento shop online gezet. De webshop draait momenteel stabiel. Ook in de maanden waarin het lekker weer is buiten, worden er LED lampen verkocht. De webshop zelf is nu dus 3 jaar oud, en heeft vanaf 1 januari 2017 een omzet gehad van bijna €14.000. Dit komt dus neer op een omzet van gemiddeld €1.000 per maand. Dit zijn echter enkel verkopen via de webshop. Ik heb ook een aantal keer gehad dat grote bedrijven mij benaderen of ik voor hun een grotere hoeveelheid verlichting wil leveren. Dit is echter niet meegenomen in de omzet hierboven.
Let op de webshop draait nu nog op magenta 1 deze moet voor 1 juni 2020 overgezet worden naar een nieuw platform.

URL:mijnled.nl

Leeftijd site (maanden): 3 jaar

Maandelijks inkomsten: Gemiddeld genomen €1.000 omzet via de webshop

Prijs: in overleg

Wat krijg je:
- Een mooi domeinnaam uit 2008 á €1500
- Een magento shop á €3750 (hiervoor €1000 wordpress)
- SSL certificaat
- Betrouwbare leveranciers
- Klantenbestand

Waarom verkopen:
Onze focus ligt bij ons andere bedrijf waardoor krijgt deze Webshop te weinig aandacht krijgt terwijl de bestellingen blijven binnen komen.

Heb jij al LED-lampen in je huis? Wie heeft ze tegenwoordig niet in huis. Daarom is een website/webshop in LED-lampen een gouden business. Maar als je te veel van deze gouden ideen heb moet je keuzes maken. Het afgelopen half jaar kregen wij vele aanvragen die wij niet konden verwerken wegens de drukte. Daarom moeten wij keuzes maken. Dit betekent dat je soms ook nee moet zeggen. Dit is dan ook de reden dat ik afscheid wil nemen van de webshop. Welke gouden concept ligt er voor jou klaar om op te pakken?


  Bericht verzenden
  • €2.000
  • 19 Views
  • Geplaatst op 16-04-2020
  • Geplaatst door Jolanda41"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE