Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

komgluren.nl

Premium advertentie

Vraagprijs Bieden!

Omschrijving

Te koop groot erotiek netwerk

Ter overname aangeboden: volledig custom ontwikkelde webcam sex sites en sex film site. Het betreft een volledig maatwerk project. De website is reeds anderhalf jaar actief in bedrijf.

om welke website gaat het?

Sex-film.nl
Komgluren.nl

Sex film heeft nabij de 1600 bezoekers per maand, met een beetje linkbuilding staat de site zo op pagina 1 en genereer je enkele duizenden bezoekers per maand. De films kun je automatisch inladen in de site en de nieuwste erotiek films worden automatisch toegevoegd.

De webcam sex site is ook een volledige geautomatiseerde website heeft nabij de 300 euro aan inkomsten gehad zonder enige promotie. Bezoekersaantallen zijn nabij de 500 per maand. Alle content is uniek geschreven, ook de blog artikelen.

De websites en content heeft een totale investering van meer dan 10.000,- euro gehad. Echter baseren wij de verkoop prijs enkel op marktwaarde.

Ook zijn er 2 erotiek webwinkels eventueel ter overname.

Ladyvibes.nl
Neky.nl

Deze webwinkels hebben afgelopen 6 maanden een dik 1000 euro aan inkomsten gehad waarvan een 290 euro commissie, alles loopt automatisch via dropshipping, kortom u heeft er geen enkele om kijken hier na.

Wij garanderen een vlekkeloze en geruisloze overname waarbij wij tekst en uitleg zullen verlenen qua gebruik en de nieuwe gebruiker(s) wegwijs zullen maken in het gebruik van de website.

Ook zullen alle bescheiden en de website toebehorende accounts (voor o.a. facebook, instagram, twitter enz) aan de nieuwe eigenaar overgedragen worden.

Qua inkomsten moet men denken a 50.000 euro per jaar. Echter ligt het potentieel veel hoger, dit is gebleken uit marktonderzoek en ervaring met andere soortgelijke websites. Erotiek verkoopt altijd!

Biedingen of meer informatie, stuur bericht

Prijs Bieden!
Geplaatst op 5 december 2018
Verloopdatum 4 januari 2019
Aantal keer bekeken

62

Adverteerder
Robur Marketing