Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

Harrypotterwizardsunite.nl

Vraagprijs € 10000

Omschrijving

Ik bied dé viral website aan rondom de nieuwe AR game van Harry Potter voor de telefoon. Waarschijnlijk weet je het nog wel: de pokémon Go populariteit van ongeveer 3 jaar geleden. Destijds had ik daar ook de grootste website in en zag in november 2017 deze aankomende game aankomen. De verwachting is dat dit een wereldwijde gekte gaan opleveren. Daarnaast is Harry Potter een breder dan Pokémon Go en spreekt het niet alleen jonge mensen aan maar ook oudere mensen.

Ik heb de domeinen geregistreerd en met een goede growth hacking truc een enorm bereik behaald. Hoe ik dat gedaan heb lees je hier (stuur bericht voor de link).

In 2016 had ik met een Pokémon site ruim een half miljoen bezoekers per maand en duizenden euro's affiliatie inkomsten. Denk aan powerbanks en andere toebehoren. Echter is de potentie bij Harry Potter veel groter. De films, games en andere spullen zijn goed te verkopen via affiliate. De doelgroep is breder (wie vindt Harry niet leuk?)

Wat verkoop ik?
De fan website harrypotterwizardsunite.nl (EMD op de game naam). Daarnaast de grootste facebook paginavan de game in Nederland en België. Daarbij is een groep gevormd waarbij we bezig zijn met het bouwen van een community.

Opties zijn zoals gezegd enorm: zelf inkopen vanuit China en een webshop koppelen, affiliate via bijvoorbeeld bol.com of adsense.

Bezoekers: bij het posten van een artikel trek je tussen de 500 en 750 bezoekers per artikel. Organisch nog niet heel veel gezien de nieuwigheid van de game maar met dit domein, Social impact en goede content sta je zo bovenaan.

Inclusief domeinen:
- harrypotter-wizardsunite.nl
- harrpottergoguide.nl
- harrypotterwizardsunite-guide.nl
- harrypotterhogwartsmystery.nl

Prijs - mid x.xxx of een goed bod

Prijs € 10000
Categorie Entertainment
Geplaatst op 11 juli 2019
Verloopdatum 8 juli 2019
Aantal keer bekeken

7

Adverteerder
info@variera.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!