Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

harrypotter-wizardsunite.nl

Vraagprijs € 1500

Omschrijving

Ik bied dé viral website aan rondom de nieuwe AR game van Harry Potter voor de smartphone. Waarschijnlijk weet je het nog wel: de pokémon Go populariteit van ongeveer 3 jaar geleden. Destijds had ik daar ook de grootste website in en zag in november 2017 deze aankomende game aankomen. Heb daarom verschillende domeinen geregistreerd en een informatieve website erop gezet.

Ik heb de domeinen geregistreerd en met een goede growth hacking truc een enorm bereik behaald. Hoe ik dat gedaan heb lees je hier (stuur bericht voor de link). In 2016 had ik met een Pokémon site ruim een half miljoen bezoekers per maand en duizenden euro's affiliatie inkomsten. Denk aan powerbanks en andere toebehoren. Echter is de potentie bij Harry Potter veel groter. De films, games en andere spullen zijn goed te verkopen via affiliate. De doelgroep is breder (wie kent Harry niet?)

Wat verkoop ik?

De fan website harrypotterwizardsunite.nl (EMD op de game naam). Daarnaast de grootste facebook pagina van de game in Nederland en België. Daarbij is een groep gevormd waarbij we bezig zijn met het bouwen van een community. Zitten 6k likers op de pagina en worden dagelijks mensen getagd onder berichten en er is interactie. Website is twee jaar oud (november 2017 opgezet). Opties zijn zoals gezegd enorm: zelf inkopen vanuit China en een webshop koppelen, affiliate via bijvoorbeeld bol.com of adsense.

Bezoekers: bij het posten van een artikel trek je tussen de 500 en 750 bezoekers per artikel. Dagelijks enkele bezoekers die binnenkomen op de artikelen die er op staan.

WordPress website met premium theme en 14 hoogwaardige artikelen over diverse aspecten van de game.

Inclusief domeinen:

- harrypotter-wizardsunite.nl
- harrpottergoguide.nl
- harrypotterwizardsunite-guide.nl
- harrypotterhogwartsmystery.nl

Game is inmiddels live en de facebook pagina is echt super actief. Mensen zoeken elkaar op via de FB pagina. Sla je slag en investeer wat tijd in de website.

Voor 1500 euro kun je helemaal los!

Vragen? Stuur me een bericht.

Prijs € 1500
Categorie Domeinnamen
Geplaatst op 26 januari 2020
Verloopdatum 19 januari 2020
Aantal keer bekeken

5

Adverteerder
info@variera.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!