Grand Prix United is een volledige ''responsive'' Formule1-blog, ideaal voor elke autosport liefhebber om een ​​succesvolle content website te starten (en te laten groeien!). Grand Prix United is Google AdSense goedgekeurd en krijgt hoge SEO-scores. De blog maakt slim onderscheid tussen traditionele nieuwsartikelen en het embedden van social media. Daarvoor is de blog gemakkelijk te onderhouden en erg modern.

Grand Prix United is volledig operationeel in Wordpress en biedt veel mogelijkheden voor zowel beginners als professionals in webontwikkeling. De website werkt met slimme blokken en widgets, maar je kunt ook in HTML en CSS schrijven indien gewenst. Grand Prix United heeft toegang tot media databases van verschillende Formule1-teams en wordt verkocht inclusief de social media platforms op Facebook, Instagram en Twitter.

Highlights:
- Zeer geschikt en aantrekkelijk domein voor zijn sector
- Website scoort hoog in SEO
- Gemakkelijk te onderhouden (vanwege het embedden van sociale media-inhoud) en te ontwikkelen via standaard blokken / widgets of HTML / CSS.
- De website is zorgvuldig gebouwd met veel aandacht voor elk aspect
- Website is goedgekeurd door Google AdSense
- Wordt verkocht inclusief Social Media-pagina's
- Perfecte gelegenheid voor een autosportliefhebber om door te breken in het bloggen

De website wordt verkocht inclusief domein, het complete Wordpress pakket en bijbehorende social media pagina's. Een document met volledige instructies wordt meegeleverd en ondersteuning is altijd beschikbaar.


  Bericht verzenden


"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE