Te koop aangeboden een zeer mooie vakantie affiliate website met een prachtig domeinnaam op het gebied van goedkope vakanties. Het betreft het domeinnaam goedkopevakanties.be. Deze domeinnaam is een pareltje van een domeinnaam op het gebied van vakanties.

De opbrengsten variëren tussen de 20 euro tot 70 euro per geboekte vakantie. Als u de website goed promoot, dan is het niet onrealistisch om tussen de 250 en 750,- euro per maand te verdienen. Er zijn websites die middels een goede promotie wel 2500,- per maand opleveren.

Kortom: professionele vakantie affiliate website waar u veel geld naast uw vaste baan en/of fulltime mee kunt verdienen. Met deze website is het mogelijk om datafeeds van alle bekende affiliate programma´s zoals Tradetracker.nl in te lezen.

Door vakantie aanbiedingen van bekende vakantie aanbieders op www.goedkopevakanties.be te plaatsen ontvangt u een vergoeding voor verkopen die via www.goedkopevakanties.be worden gegenereerd. Van deze verkopen krijgt u een vast bedrag of een percentage van het verkoopbedrag, afhankelijk van de vakantie aanbieders. De website zelf vergt naast promotie geen onderhoud, alle nieuwe vakantie aanbiedingen worden automatisch ingeladen en geupdate d.m.v. een cronjob. Door diverse werkzaamheden aan een groot project waar wij ons voor 100% op moeten focussen, krijgen wij helaas geen tijd om deze mooie vakantie website te promoten.

Tevens is de website www.goedkopevakanties.be volledig zoekmachinevriendelijk en u kunt dan ook zeer goede resultaten verwachten.

Wat krijgt U :

• Huidige website www.goedkopevakanties.be met professioneel design inclusief domeinnaam
• Afgeschermd back-end voor het beheren van de xml feeds
• Uitstekende provisies over de verkochte vakanties
• Uitstekende support per email of telefoon. De site wordt door ons helemaal gebruiksklaar opgeleverd, dus we koppelen de feeds aan uw affiliate account.

Verdien nu geld met uw eigen affiliate Vakantie Website en ontvang provisie over elke verkochte vakantie via www.goedkopevakanties.be.

De website goedkopevakanties.be wordt verkocht voor €1000,00 exclusief B.T.W.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


  Bericht verzenden
  • €649
  • 3 Views
  • Geplaatst op 06-11-2019
  • Geplaatst door bouwmanict"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE