Ik heb deze website in 2016 gemaakt. Het is een zogenaamde affiliate website met als doel de mensen waarde te bieden, bepaalde vragen te beantwoorden en hiermee ook producten te gaan promoten via affiliate links. De website heeft enkele goede posities in Google, ondanks de grote hoeveelheid concurrentie. Eind 2017, vanaf pakweg oktober heb ik elke maand 1 verkoop gehad, maar deze site heeft zeker en vast heel wat meer potentieel.

Het kan een make-over gebruiken, om er een aantrekkelijker geheel van te maken. Echter de artikels zijn van hoge kwaliteit en er zijn heel wat artikels van 1000-1500 woorden, wat ideaal is voor vindbaarheid in Google. Ook hier zijn wat updates nodig om het terug up-to-date te maken en aandacht te trekken van Google. Hetgene wat deze site nodig heeft is nieuwe content en actief beheer. Ikzelf heb geen tijd om het potentieel van deze website verder te benutten daar ikzelf naar andere (online) projecten ben overgeschakeld.

Ik heb heel veel tijd gestoken in het maken en optimaliseren van deze website en het schrijven van de vele (lange) reviews.

Er is ook e-mailmarketing aanwezig, dit mag je gerust overnemen, maar daarvoor heb je zelf bepaalde software/abonnementen nodig.

Stuur me gerust een bericht voor meer info en/of indien interesse.


  Bericht verzenden
  • €300
  • 0 Views
  • Geplaatst op 26-03-2018
  • Geplaatst door SenneTr"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE