Flowertoday.nl nu tijdelijk voor maar € 1.200,00 ex BTW!!!

FlowerToday.nl is een webwinkel gefocust op uniek onderscheidend vermogen. Boeketten bezorgen tegen gegarandeerd lagere tarieven dan grote jongens als Fleurop, Topbloemen en overige partijen, die jaarlijks tientallen miljoenen euro’s omzetten in Nederlandse boeket bezorging.

Uniek onderscheidend vermogen is dat de winkel gebruik maakt van een professionele en betrouwbare dropship leverancier, gevestigd aan de Bloemenveiling. Overige grote als Fleurop en dergelijke partijen fungeren alleen als “doorgeefluik” en genereren uitsluitend orders, alvorens ze deze orders doorzetten naar lokale bloemisten. Probleem; Extra schijf in de bedrijfskolom en weinig tot geen toezicht op de uiteindelijke kwaliteit. Met FlowerToday.nl doen we dat geheel anders;

- 100% versgarantie (verser dan via Fleurop!) met gegarandeerd langste vaasduur
- Vandaag besteld = morgen geleverd (of op andere data wanneer gewenst)
- Dikkere marge
- Uitsluitend focus op verkoop, leverancier schikt en verzendt

Dit concept is onderdeel van www.dropshippen.nl waar u zich voordeliger kunt aanmelden voor een webwinkel op basis van dropshipping binnen hetzelfde concept. Dit kan al vanaf € 249,00 exclusief BTW.

FlowerToday.nl geldt momenteel als demowinkel en is volledig maatwerk ontworpen. Aan realisatie heeft er voor om en nabij € 4.000,00 aan werk in gezeten. Gezien het feit dat het een demowinkel betreft wordt hij nu ter exploitatie aangeboden voor slechts € 1.200,00 exclusief BTW (vaste prijs), inclusief domeinnaam en overeenkomst leverancier. Voordeel eveneens van de afname van deze winkel is dat de winkel in het kader van basis en structuur grotendeels zoekmachine geoptimaliseerd is (On Site). Hiermee heeft u een behoorlijke voorsprong.

Let erop dat de winkel pasgeleden online is gezet en hij waarschijnlijk nog niet geïndexeerd is in Google op het moment dat u dit leest. Ook zit er géén omzet in. Bewust vanwege het feit dat wij in het kader van belangenverstrengeling als partij deze shop niet willen, kunnen of mogen exploiteren.

Meer info? Bel tijdens kantooruren 023 555 33 04 of mail naar [email protected]

Let op: De overnameprijs is vastgesteld op € 1.200,00. Dit is een tijdelijk overnametarief indien u de shop vóór 31 december 2013 overneemt. Vanaf 1 januari 2014 schroeven we de prijs weer op naar € 2.500,00 ex BTW.


  Bericht verzenden"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE