Hallo iedereen,

Ik doe een prachtige Affiliate website in de uitverkoop omdat er onverwachts andere dingen op mijn pad zijn gekomen die nu even wat meer tijd en aandacht vragen. Ik vind het heel erg jammer om eerlijk te zijn, want ik zat midden in een zeer kansrijk project waar ik de afgelopen tijd en tot op heden bijna al mijn tijd en energie aan heb besteed. Vooral wanneer je een (Affiliate) product hebt ontdekt met gigantische omzetmogelijkheden, daarna de website hebt opgericht en het begint daarna te lopen.

En het mooiste van alles is dat het product nog niet bekend is in Nederland. Dat begint nu wel te komen. Maar het grote voordeel daarvan is dat ik met de website vrij snel en eenvoudig een nummer 1 positie heb behaald op google. Nog steeds sta ik met de belangrijkste en meest converterende zoekwoord op nr 1 op Google.

De website is vandaag precies 37 dagen oud en heeft al €1666 omzet gedraaid. En puur via organisch zoekverkeer. Dus via Google. De site is goed SEO geoptimaliseerd en heeft ook een sterke linkbuilding (Backlinks).

Het gaat om de eerste 100% natuurlijke dieetpillen dat in Amerika is ontwikkeld.

Het is de nummer 1 'Hot Offer' Clickbanks Affiliate product! Het is dus de bestverkopende product van Clickbank.

Tip: Gewichtsverlies niche is momenteel de bestverkopende niche van het moment. Om de simpelste reden omdat veel mensen zijn aangekomen door de afgelopen Coronacrisis en daarna hebben ze dat levensstijl van veel thuis zitten en weinig bewegen aangeleerd en gewend aan geraakt. Veel zijn dus op zoek naar middelen om vet te verliezen met zo weinig mogelijk inspanning. En toen kwam Exipure dieetpillen op de markt. Het is pas sinds vorig jaar oktober op de markt. En alleen online verkrijgbaar en ook nog alleen op de officiële site van Exipure te verkrijgen. Op andere websites zoals Amazon etc is officieel niet toegestaan en kunnen ook neppe pillen zijn. Vooral als ze goedkoper worden aangeboden.

Maar genoeg daarover, wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met mij. Voor €1250 mag je hem direct overnemen en kunt direct beginnen. De site is nog steeds zoals het is gemaakt en ook nog steeds op nr 1 op Google. Er komen dus nog steeds ook dagelijks bezoekers. Het zijn er niet veel, maar wel met een hoge koopintentie. De laatste aankoop is ook nog niet zo lang geleden. Een aantal dagen geleden. 3 juni om precies te zijn.

Het is een TOP investering voor €500 met gegarandeerd inkomsten. Alleen al via Google. Laat staan als je op sociale media gaat promoten etc. Je weet nu wel genoeg toch ;)

Groetjes,

Jamal


  Bericht verzenden


"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE