ETS2.NL een website wat gaat over de game Euro Truck Simulator 2.

Een leuke informatieve website met het verkoop van de game zelf + uitbreidingen, de site heeft afgelopen week 25 uitbreidingen mogen verkopen! :) De website bevat op dit moment 32 producten.

Bij deze site zijn aan veel dingen gedacht, zoals bijvoorbeeld informatie over alle landen, een compleet wagenpark waar alle vrachtwagens te vinden zijn, informatie over hoe de game het best te spelen en nog veel meer!

De website heeft op dit moment een leuke DA van 4 en ook een PA van 4, dit kan uiteraard nog meer worden!

De game blijft maar groeien, dankzij de makers zelf in combinatie met TruckersMP (voor de online ervaring met je vrienden), ook SCS werkt op dit moment aan een eigen online multiplayer functie in de game zelf.

De website mag voor een nette prijs weg, voor de koper valt er met deze site meer dan genoeg te verdienen zowel via de winkel als via Adsense (moet gekeurd worden uiteraard)

Enige wat eventueel zelf gemaakt zou moeten worden (maar wat niet nodig is en vooral gratis) is een Trucksbook accounts, hier kan een 'bedrijfspagina' gemaakt worden, waar de statistieken komen te staan die je zelf hebt gereden of samen met vrienden.

Site bevat duizenden woorden met content :)

Site is gebouwd in Wordpress, op een premium thema, dus je kunt alle kanten nog op met deze site (alles gaat met de verkoop gewoon mee)

De site is SEO geoptimaliseerd met YOAST SEO.

Domein loopt tot 16-05-2022.

Voor verdere vragen horen we het graag! :)


  Bericht verzenden
  • 19 Views
  • Geplaatst op 08-06-2021
  • Geplaatst door rjwebdesign


"Wil je Domeinnamen verkopen?"

"Adverteren is de Eerste Stap!"

PLAATS ADVERTENTIE