Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

cryptotradingclub.nl

Vraagprijs € 8000

Omschrijving

Bij deze verkopen wij een custom gebouwde WordPress/Woocommerce website.
De website is een e-learning platform gefocused op het verantwoord leren traden in cryptocurrencies.
Hier hebben wij 2 unieke e-learning cursussen voor ontwikkeld die beiden een compleet zelf bedachte trading theorie uitleggen.
Deze cursussen vind je dan ook nergens anders. De huidige cursisten zijn zeer lovend over de cursussen en vonden het onwijs leerzaam.

Naast de cursussen hebben wij een kleine 70.000 woorden aan unieke content en een zakelijke Facebook pagina en besloten Facebook groep met ruim 650 leden!

De omzet sinds de start in april '18 ligt rond de €7380. Dit is zonder enige vorm van marketing bereikt en enkel in een zeer korte periode! (zie screenshots)

Ook zijn er verschillende pro modules geïntegreerd waaronder een membership module. Er zijn naast de cursussen dan ook genoeg andere mogelijkheden waar de opties en middelen al beschikbaar voor zijn.

De laatste paar maanden lopen zowel de bezoekersaantallen als de omzet aanzienlijk terug. Dit heeft te maken met een aantal privé omstandigheden waardoor er weinig tot geen tijd meer gestoken is in dit project. Zolang je er actief mee bezig bent en af en toe van je laat horen zie je de omzet direct weer stijgen.

Het leuke is dat wij onze omzet bereikt hebben in een periode waarin de koers van Bitcoin hevig aan het dalen was en het sentiment en de hype op een zeer laag pitje stonden.
De koers is inmiddels weer aan een opmars bezig en het sentiment is beter dan ooit! Ook dit zal een hevige impact hebben als je op korte termijn weer wat leven in de brouwerij kan brengen.

Kortom, Wil je een website/webshop in een unieke markt met een uniek product en bewezen cijfers? Zoek dan niet verder!

Prijs € 8000
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 18 augustus 2019
Verloopdatum 27 augustus 2019
Aantal keer bekeken

29

Adverteerder
CTC
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!