Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

berettileather.com

Premium advertentie

Vraagprijs € 1200

Omschrijving

Omschrijving website:
Www.berettileather.com is een goed ontworpen webshop in modeproducten van exotisch leer. Riemen van pythonleer, portemonnees van struisvogelleer, telefoonhoesjes van krokodillenleer, etc.

De leerproducten van Beretti Leather zijn van zeer hoge kwaliteit en worden handgemaakt in Italië. Bekijk de (uitstekende) productfoto's en trek zelf je conclusie! Onze producten zijn veel mooier en verfijnder dan bij de concurrentie om eerlijk te zijn. 🙂

URL: www.berettileather.com

Sterken punten en kansen:

Sterke punten:

- Nichemarkt. Weinig concurrentie, snel goede ranking in Google. Geen race naar de bodem wat prijzen betreft.

- Snelle en mooi vormgegeven website die ontworpen is vanaf nul door een webdesigner (WordPress). Gebouwd "op de groei", dus makkelijk uit te breiden.

- Professionele productfoto's en bannerfoto's (bekijk dit zelf!!), Italiaanse stijl.

- Producten van zeer hoge kwaliteit. Handgemaakt in Italië. Het beste wat er te krijgen is op het gebied van exotisch leer.

- Goede inkoopprijs. We kunnen dus op een relatief lage verkoopprijs verkopen. We zijn goedkoper dan de concurrentie, terwijl het product beter is (reden hiervoor: we hebben geen fysieke winkel).

- Goede marge: we verkopen op ongeveer 2,5x de inkoopprijs.

- Productassortiment is eenvoudig uit te breiden. De Italiaanse fabriek waar we zaken mee doen, heeft namelijk een groot aanbod aan producten (tassen, kleding etc).

Kansen:

- SEO. Hebben we eigenlijk niets aan gedaan. Hier liggen volop kansen, omdat het een nichemarkt is. Het zou relatief makkelijk moeten zijn om snel goed in Google te staan.

- Social Media. Deze producten zijn natuurlijk perfect geschikt om te markten via sociale media. Het is een luxeproduct en dat is goed geschikt om te vermarkten via influencers op Insta, Facebook etc.

- Uitbreiden productassortiment. Gemakkelijke "win" en de fabriek waarbij we inkopen heeft veel andere producten die je dus meteen kunt toevoegen.

Verdere info:
We hebben een eigen voorraad (op het moment is de totale inkoopwaarde zo'n € 2000) en versturen zelf. Voorraad is niet inbegrepen bij de prijs.

Statistieken:
- Op het hoogtepunt had de website zo'n 1000 bezoekers per maand. We doen er nu niet veel meer aan (drukke baan) en nu is het zo'n 100 per maand. Vooral teruggelopen vanwege het feit dat we niet meer adverteren.

- Op het hoogtepunt was de omzet zo'n € 1000 per maand. Nu is er geen omzet meer, omdat we er niets meer aan doen (niet adverteren, geen Facebookactiviteit meer).

Waarom verkopen:
Ik ben dit project samen met een vriend gestart halverwege 2018. We kregen vlak daarna echter beide een vaste baan, waardoor de focus natuurlijk daarop kwam te liggen en we niet genoeg tijd meer hadden om van BerettiLeather iets groots te maken. Dat is op zich jammer, want deze webwinkel in een nichemarkt heeft veel potentie denken wij!

Prijs: € 1200

Prijs € 1200
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 25 maart 2020
Verloopdatum 20 april 2020
Aantal keer bekeken

32

Adverteerder
berettileather