Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren


Terug

berekenzorgtoeslag.nl

Vraagprijs € 2500

Omschrijving

Berekenzorgtoeslag.nl, de naam zegt het eigenlijk al.. De website is een affiliate platform voor het berekenen van zorgtoeslag. Over elke aanmelding krijg je een commissie betaalt en de website heeft de affiliate links al op de juiste plekken staan. De website heeft veel potentie als je verstand hebt van seo. De website rankt al op enkele keywords, maar hier is nog niet erg veel aandacht aan besteed.

Het platform wordt verkocht omdat wij op dit moment erg druk zijn met andere projecten. De website is gebouwd met WordPress en is gekoppeld aan Google Analytics. Daarnaast wordt de website geleverd met een twitter account dat meer dan 2k followers heeft.

Al met al heeft deze website een zeer mooie, en gerichte domeinnaam. Zijn er genoeg mogelijkheden om flink wat geld te verdienen als je aan de slag kunt met seo, en is het gehele affiliate platform al geïnstalleerd. Bij verkoop kunnen alle affiliate gegevens gewijzigd worden.

De website heeft eigenlijk geen onderhoud nodig, alleen promotie. Wat betreft de zoekwoorden, alleen op de domeinnaam wordt maandelijks al 1k tot 10k gezocht. Erg veel potentie dus, aangezien op de website niet alleen zorgtoeslag wordt gepromoot. Ook huurtoeslag is te berekenen via bereken zorgtoeslag. Voor beide affiliate links krijg je een commissie, en het is zeker mogelijk om om en nabij de 3k per maand te verdienen.

Alle informatie op de website is zorgvuldig verzameld en geplaatst. Aangezien er altijd wel mensen zijn die zorg -of huurtoeslag willen aanvragen, is bereken zorgtoeslag een goede tussenstop. Bezoekers kunnen hier eerst gratis berekenen. Zodra het berekend is zien zij hoeveel geld ze maandelijks terugkrijgen, en is het aanvragen al een stuk gemakkelijker.

Een voorbeeld van een ranking op google is op het keyword ‘’jouw zorgtoeslag’’. Maandelijks zoeken hier 1k tot 10k mensen op, en onze website rankt bovenaan op pagina 2. Nogmaals, meer dan genoeg potentie om mee verder te gaan ! Ook hebben alle afbeeldingen keyword geoptimaliseerde namen gekregen en beschikt de website over sitemaps.

Voor serieuze interesse graag contact opnemen via de mail.

Prijs € 2500
Categorie Samenleving
Geplaatst op 14 juni 2017
Verloopdatum 26 januari 2018
Aantal keer bekeken

95

Adverteerder
Vooz63