Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

baardmuts.nl

Premium advertentie

Vraagprijs € 6000

Omschrijving

Het was augustus 2010, hoe gaaf zou het zijn een eigen webshop op te zetten in een leuk en grappig product? Niet veel later was daar de Baardmuts. Wat begon als een grap monde uit in een voor toen als student een leuke bijverdienste, maar die tijd is nu geweest en de energie is elders nodig. Daarom bied ik te koop aan www.baardmuts.nl en bijbehorende domeinnamen.

Menig keren (school)kranten gehaald, prijsvraag op Comedy Cental en zelfs op de gadget tafel gelegen bij Carlo & Irene van Life and Cooking. Waar we begonnen met een simpele Baardmuts monde uit in eigen ideeën en creaties. Van een 7-tal soorten naar bijna 60 producten. Daarbij kwamen ook biersnorren en losse onderdelen voor jou Baardmuts.

Wat kun je zoal verwachten?

  • Domeinnamen: Baardmuts.nl / Baardmuts.be / Baardmuts.com / Baardmutsen.be / Baardmutsen.nl / Beardify.nl / Beardify.com / Beardhead.nl
  • Voorraad met een grotere verkoopwaarde dan de verkoopprijs van de webshop
  • Webshop (Luondo – Early-Bird-account)
  • Adresgegevens leverancier
  • Nodige productfoto’s
  • WordPress WooCommerce webshop van
  • Beardify.nl
  • Facebookpagina (500+)
  • Twitter

In de loop der tijd heeft Baardmuts.nl, Beardify.nl overgenomen. Echter draaide Beardify op een WordPress WooCommerce platform wat niet helemaal stabiel bleek te zijn. Deze producten zijn nu nog steeds te koop via de website van Baardmuts.nl maar zou dus in een eigen shop kunnen draaien. Echter is hier de kennis niet voor in huis.

Reden verkoop?
Zoals al aangegeven is de energie elders nodig en is er ook niet te gedreven kennis en financiële middelen om Baardmuts groter dan groots te maken. Ik focus mij daarom ook liever op mijn baan als werknemer en merk dat dit samen met een gezin veel tijd vereist. Wanneer er een goede dosis energie wordt gestoken in marketing, zal Baardmuts.nl zeer groot worden.

Overname zal gebeuren middels een simpele factuur. Het betreft hier geen KvK-overname.

Prijs € 6000
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 25 februari 2018
Verloopdatum 15 april 2018
Aantal keer bekeken

117

Adverteerder
leroy123
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!