Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Terug

autobevestigingsclips.nl

Vraagprijs € 700

Omschrijving

Webshop autobevestigingsclips te koop!
Deze webshop heeft veel potentie en draait nu een half jaar. De site is goed vindbaar in Google en alle bestellingen komen organisch binnen. Gemiddeld hebben we de afgelopen 6 maanden 204 euro per maand omgezet (totaal half jaar: 1227 euro). De winsten zijn hoog, omdat de producten goedkoop zijn om in te kopen. In totaal hebben we 90+ bestellingen gehad in deze periode.

De voorraad inclusief opbergdozen zijn inbegrepen bij de verkoop. Voor dit bedrag krijg je dus een volledige webshop incl. voorraad. Je kan dus meteen starten met het verzenden van pakketjes.

We hebben er voor gekozen om de webshop te bouwen in WooCommerce (WordPress) Dit heeft vele voordelen en mogelijkheden. Wel is het niet de mooiste webshop, dus je zou er voor kunnen kiezen om hem aan te passen of een ander thema te installeren. Dit hoeft uiteraard niet, want de bestellingen lopen nu toch al binnen en hij wordt goed gevonden.

WordPress webshop draaiende op WooCommerce
Domeinnaam
Verhuizen van de webshop naar uw eigen hosting
Inzicht in Google analytics
Het is ook mogelijk om de site op onze hosting te laten staan. Hiervoor ben je dan 110 euro excl btw per jaar kwijt.

Wie zijn wij en waarom verkoop?
De afgelopen jaren zijn we actief met een andere webshop in de automotive-wereld. Dit is een zijproject waarmee we zijn begonnen. Door de groei van die webshop hebben we nauwelijks tijd om deze webshop er nog naast te doen. Ook groeit de webshop van de autobevestingsclips hard, waardoor we een keuze hebben moeten maken.

Wij hebben er voor gekozen om de onderhandeling te laten lopen via ons webbureau. Mocht er een deal uit voort komen, dan komen jullie uiteindelijk met ons in contact. Dan zullen we met een lekkere bak koffie samen de voorraad en de webshop doorlopen. Alles gaat uiteraard gewoon via een factuur met btw.

Bij interesse kun je mailen

Prijs € 700
Categorie Webwinkels
Geplaatst op 28 april 2018
Verloopdatum 9 oktober 2018
Aantal keer bekeken

85

Adverteerder
Creatieve Ondersteuning
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!