Mijn advertenties

Beheer je advertenties.


Berichten 1

Beheer je berichten.


Escrows

Je kunt hier je veilige transacties bekijken.


Aankoopoverzicht

Je kunt hier je bestellingen bekijken.


Profiel

Je kunt hier je afleveradres en factuuradres beheren en je wachtwoord wijzigen.


Uitloggen

Inloggen.

Inloggen

Registreren

Alle advertenties

Zoeken

delatexconcurrent.nl
Overige Sites 10 november 2020

In de aanbieding een goed lopende website op het gebied van aanvragen voor latex spuiten en overig schilderwerk. Omzet zonder adverteren die ik eruit haal is 45k per jaar. Ivm andere drukte heb ik hier helaas geen tijd meer voor, de site is op regio geschreven en eenvoudig aan te …

dronereis.nl
Overige Sites 8 oktober 2020

Kant en klare Wordpress website (maatwerk). Ontwerp op maat gemaakt. Helaas laten gaan i.v.m. andere prioriteiten.

hulpbijzzp.nl
Overige Sites 17 juli 2020

Hulp bij ZZP is een bedrijf die zzp’ers helpt bij hun boekhouding. Het bedrijf is startklaar. Alle documenten kunnen worden overgenomen.

Elektronicaaanbod.nl
Overige Sites 24 juni 2020

Elektronicaaanbod.nl is een kant en klare website waarin 5000 producten van bcc worden verkocht. De website is nieuw. Er zit gigantisch veel werk in het maken van deze website. Alles werkt volledig geautomatiseerd en per verkocht product ontvang je 5% vergoeding vanuit bcc. Indien gewenst kan ook aanbod van andere …

deonlineboekenwinkel.jouwweb.nl
Overige Sites 19 juni 2020

deze website is bedoeld om boeken te promoten en te verkopen, zodra u de website upgrade naar een webshop (wat u heel eenvoudig kunt doen) dan kunt u de boeken verkopen.

KlusAlert.nl
Overige Sites 5 mei 2020

KlusAlert is een platform waar de klus wereld en opdrachtgevers samenkomen. De vakmensen(met kvk) melden zich aan, maken hun visitekaartje, geven max 5 vakgebieden aan waarvoor ze alerts willen ontvangen. De klusplaatser plaatst gratis zijn klus, met een korte omschrijving en eventuele foto’s. Hij geeft ook max 5 vakgebieden aan …

forum-ecommerce.nl
Overige Sites 26 januari 2020

Tijdje terug een forum voor ecommerce gebouwd, niks mee gedaan tot op heden. Voor wie geïnteresseerd is in een forum en deze wil overnemen.

zoekeenverhuisbedrijf.nl
Overige Sites 31 december 2019

Mooie site met veel pagina´s en potentie. Op deze site kunnen mensen verhuisoffertes aanvragen en vergelijken. Ideaal als extra inkomstenbron. Zelf geen tijd meer om aan dit project te werken.

Vakopticiens.nl
Overige Sites 10 december 2019

Mooie website, mooie naam, er staan al teksten e.d. op. Mijn klant wil hem verwijderen, ik vind het zonde van de website vandaar dat ik hem hier nog even plaats :)!

Decoratiekopen.nl
Overige Sites 15 oktober 2019

Website decoratiekopen NL te koop. Website kan geleverd worden met een passende dicoratie webwinkel+ dropshippers. Op google wordt vaak gezocht naar decoratie kopen, daarmee bereik je gratis verkeer. #Decoratie kopene staat in hoge trend zoekwoorden van google. voor meer info neem gerust contact op.

bestetop5.nl
Overige Sites 31 mei 2019

Bestetop5.nl: een mooie vergelijkingssite. Inkomsten via affiliatie. Ik ben hieraan begonnen maar heb al teveel projecten lopen. Na het plaatsen van 6 artikelen al mee gestopt. De website heeft de afgelopen 28 dagen 2002 organische views en 103 organische klikken ontvangen. Dat is mooi, want er is na die 6 …

smartphonesweb.nl
Overige Sites 31 mei 2019

Een zeer mooie website over smartphones: smartphonesweb.nl. Alleen de naam al is zeer sterk. Daarnaast prima geschreven artikelen die redelijk goed scoren. Helaas ligt de website al een hele tijd stil. Maak jij iets moois van dit pareltje? De tekstschrijver is bereid om voor jou verder te schrijven, dus je …

datingmeting.nl
Overige Sites 7 maart 2019

Website bestaat al ruim 6 jaar en heeft een hoge waarde in Google. Veel unieke reviews op de website. Inkomsten zaten vroeger op 5000 tot 10000 per maand maar is nu nog minimaal sinds VPSCash is gestopt met dating.

Onlineprijsvergelijken.nl
Overige Sites 15 december 2018

Via de website kunnen klanten diverse producten vergelijken op prijs. De vergoedingen kunnen zelfs oplopen tot € 130,- per sale. Website is gemaakt in Wordpress. De vergelijkers op de website zijn 100% onderhoudsvrij. Prijs is excl. BTW.

webhostingsites.nl
Overige Sites 7 november 2018

Mooie domeinnaam om webhosting pakketten op te vergelijken.

koersenaandelen.nl
Overige Sites 7 november 2018

Ideale domeinnaam voor een beleggingswebsite.

Iotanieuws.nl
Overige Sites 11 september 2018

Crypto website aangeboden. Eind november 2017 opgezet en er is veel uit te halen. Vanaf 1 januari tot vandaag in totaal 1.1k bezoekers. Gemiddeld 1:03 minuut op de site. Scoort redelijk goed in google en met wat SEO activiteiten en linkbuilding zijn de topposities in het vizier. Artikelen die erop …

emetstreepje.nl
Overige Sites 11 september 2018

Simpele informatie website over het typen van een bepaalde letter op het toetsenbord. Staat AdSense op wat enkele euro’s per maand oplevert. Dagelijks tussen de 20 en 50 bezoekers. Moet weg vanwege uitdunnen portfolio.

myplaystation.net
Overige Sites 6 augustus 2018

uniek website met meer als 100 visitors p/d! heb het al een tijdje maar geen tijd gehad om eraan te beginnen. website staat er nu nog bijna niets op.